torstai 29. syyskuuta 2011


Innostuin kasvien seassa pyöriessäni ostamaan muutaman viherkasvin tänne meidän asuntoon tuomaan vähän eloa. Oltiin poikaystäväni kanssa taas vaihteeksi kiertelemässä Kodin Ykkösessä ja päätettiin etsiä molempien  makuun sopivia kasveja. Halusin ostaa myös erilaisia kiviä ja hiekkoja, joilla voisin koristella ostamani kukkaruukut ja tehdä kivoja asetelmia. En oo ennen tajunnutkaan kuinka kivaa puuhaa tollanen kukka-asetelmienkin tekeminen voi olla. Koristeena voi käyttää ihan mitä vaan ja vaan mielikuvitus on rajana. Asetelmaan kannattaa valita kasvitkin sen mukaan, mikä sopii sisustukseen ja omia lempi kukkiakin kannattaa käyttää. Tuun varmasti tulevaisuudessa tekemään vielä enemmän näitä, koska innostuin tästä niin kovasti!

Mitä pidätte?


Ostin tähän viimeiseen asetelmaan tollasen minikokoisen liitutaulunkin koristeeksi. Löysin kaupassa pyöriessäni myös nämä kivat purnukat ja tämän siihdin.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! =) Ostin tänään tuollaisen samanlaisen vaalean kukkaruukun missä on tota tekstiä! :) itse tosin ostin sen k-raudasta, ja istutin siihen muratin :)

Bella kirjoitti...

=)noissa varmaankin sitten samat tuotteet keskon kaupoissa!

Niina kirjoitti...

Hei! Eksyin blogiisi Cosmon kautta, ja täähän vaikuttaa kivalta! :D Itsekin oon muuttanu Ouluun syyskuun alussa :))